Primària 5 - extraescolars

Extraescolar anglès

Extraescolar anglès

Des de Challenge Acadèmia d’idiomes creiem en la importància d’aprendre llengües estrangeres adaptant-nos a les necessitats de l’alumnat i al món actual. És per això que la metodologia emprada és innovadora i activa, basada en un aprenentatge significatiu i viviencial, a través de projectes, jocs de rol i escape rooms, fent que les classes siguin siguin diferents, divertides i dinàmiques. D’aquesta manera aconseguim que els alumnes puguin desenvolupar tot el seu màxim potencial i estiguin constantment motivats.

Pels més menuts oferim mètodes basats en l’aprenentatge significatiu i l’experiència vivencial. Fem ús d’una mascota i treballem a través del joc simbòlic, el moviment i la vessant artística dels infants.

Per als grups de primària, el cicle inicial, potenciem al màxim l’expressió oral i l’escolta activa a totes les sessions on la gamificació és el pilar central a les nostres classes. Als cicles mitjà i superior combinem, a més a més, la lectura i l’escriptura creativa ( amb la creació del nostre propi blog digital, convertint-nos en periodistes).

Emplena el següent formulari per rebre més informació:
*Omplir un formulari per cada alumne.

 

"*" indicates required fields

Nom del pare/mare*
Nom del fill/filla*

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

0
El meu cistell