Tarda de somnis

Prenent com a partida un bagul màgic, els petits gaudiran a cada sessió d’una activitat sorpresa. L’activitat els introdueix en el món del teatre, l’expressió corporal, creativa i plàstica d’una forma lúdica i engrescadora.

Ciènciaventura: experimenta, crea i juga

És una activitat adreçada a tots aquells nens i nenes que tinguin curiositat i interès per la ciència i els experiments. Potenciem l’aprenentatge a través de l’estimulació, el pensament lateral i la creativitat.

Programació i animació – Scratch

Actualment els nens i nenes són grans consumidors de tecnologia i amb l’Scratch es converteixen en productors. Aprendre Scratch no és una finalitat, sinó un mitjà per potenciar certes habilitats com el pensament sistemàtic i el pensament lògic. Amb aquesta activitat desenvoluparan habilitats mentals mitjançant l’aprenentatge de la programació sense necessitat de saber programar.

Skate – Scooter

La nostra escola +kskate és la pionera a la zona del Penedès. Vam crear-la per garantir l’aprenentatge i la pràctica de l’skate i l’scooter d’una forma segura i responsable. Volem promoure l’ensenyament des de ben petits, i que a través de la pràctica d’aquest esport aprenguin valors com la constància, el respecte, la disciplina i l’activitat física. Aportem tot el material necessari per poder executar aquesta activitat a les escoles. Portem tot l’attrezzo i material per realitzar circuits com rampes, barres, box… A més del material personal com skates, cascs i proteccions per a tots aquells que no disposin del material individual. Separem els nens i nenes segons les seves aptituds en aquest esport (grups d’iniciació, mitjà i perfeccionament).

Dansa

Activitat que té com a objectiu treballar la tècnica de base de la dansa, considerant el coneixement de propi cos, l’actitud postural i l’equilibri com a elements bàsics. La interpretació musical, l’expressió corporal, el ritme i la millora de les qualitats físiques en general (flexibilitat, to muscular, coordinació i agilitat) també són elements que es treballen al llarg del curs. L’activitat de dansa prepara un atractiu, i ja tradicional, festival de final de curs.

Gimnàstica rítmica

Sessions d’entrenament destinades a preparar les nenes per participar en campionats escolars de gimnàstica rítmica. Les nenes que s’apuntin a aquesta activitat s’hauran de comprometre a entrenar dissabtes i a participar en competicions que es celebren els caps de setmana al llarg del curs.

Futbol – Voleibol – Bàsquet

Activitats que inclouen exercicis d’iniciació i millora de la tècnica del joc i que potencien el desenvolupament de la condició física general dels nens i nenes. Els entrenaments pretenen millorar la qualitat de joc de tots els components de cada equip perquè cadascun d’ells pugui participar en els partits que es celebren els caps de setmana. Com a part educativa els nens i nenes han d’aprendre a compartir i a perdre i a guanyar amb esportivitat.

Teatre

Activitat que permet als nens i nenes desenvolupar la seva personalitat a través d’exercicis i activitats d’expressió corporal i oral, interpretació de personatges i memorització de texts, que els permet adquirir seguretat en si mateixos, comunicar-se millor i respectar el seu torn de paraula. Al llarg del tercer trimestre es prepara un espectacle per representar davant del públic.

Teatre Montagut

Anglès

Amb Kids&Us els infants aprenen anglès de manera natural, com s’aprèn la llengua materna. Les classes són una immersió lingüística plena d’activitats dinàmiques i motivadores, i el fil conductor del curs és un personatge que té la mateixa edat que els alumnes.

Grups reduïts i seguiment personalitzat de cada alumne.

Classes a partir d’1 any i fins als 18, en què adquireixen el nivell C2 d’anglès segons el MECR.

Robòtix

Les extraescolars amb una de les metodologies educatives més innovadores.
Portem la programació de la pantalla a la vida real a través de la construcció de robots, la programació de videojocs.

Basada en la metodologia pròpia de construcció activa i el descobriment guiat pel mateix alumne. Els participants treballen en grups reduïts en projectes i interessos seguint el mètode científic.

ROBÒTIX potencia aquestes noves habilitats i competències mitjançant un model pedagògic consolidat i contrastat, ideat per Lego Education, fomentant en els participants el talent, la comunicació, l’esperit emprenedor i la seva curiositat per descobrir i aprendre.

Taekwondo

És un art marcial molt complert pels nens i nenes, ja que a més de potenciar l’aspecte físic (treballant la flexibilitat, força, resistència), també inculca una sèrie de valors d’educació i companyerisme. A més contribueix en el seu procés formatiu, millorant la seva concentració i disciplina, fomentant el respecte i millorant la seva confiança i seguretat.

Dibuix i manualitats

L’activitat va enfocada a treballar la creativitat i imaginació del nen/a i a potenciar la seva manera de dibuixar i/o expressar mitjançant els elements plàstics.
A través de diferents activitats i tècniques es donen eines als nens i nenes per potenciar el seu propi dibuix la seva manera d’expressar-se. No s’ensenyarà a dibuixar de manera realista sinó que aprendrem a mirar, observar i descobrir el nostre entorn i a nosaltres mateixos.
També es realitzaran activitats manuals de creació sempre amb la finalitat de potenciar la creativitat de cada nen.

dibuix i manualitats Escola Montagut

Cuina

Les extraescolars de cuina es realitzaran en sessions setmanals de 1h30’.

Cada sessió, es treballarà en base a un recepta de cuina concreta, la qual els nens desprès la guardaran per poder-la repetir a casa sempre que vulguin, i es treballaran es objectius específics a través d’aquesta mateixa.

Paral·lelament, realitzarem un mural on treballarem l’origen, el grup d’aliment que pertany i nutrients principals que ens aporten, dels ingredients principals de cada recepta.

Darreres notícies

Estada de gimnàstica rítmica

Estada de gimnàstica rítmica

Aquest estiu, com a novetat, el Club Rítmica Vilafranca, el Club Rítmica Sant Sadurní i l'Escola Rítmica Montagut organitzen unes estades de gimnàstica rítmica. Durant 7 dies, els nens i nenes que hi participin s'instal·laran a la casa de colònies El Molí de la Riera,...

Trofeu Portablava rítmica

Trofeu Portablava rítmica

Les gimnastes de l’Escola Rítmica Montagut participaran aquest diumenge 14 de març al Trofeu Potablava, en format online, organitzat pel Club Pratenc, en la categoria Cadet B. Aquest divendres 5 de març es va fer la gravació de les participants al Nou Pavelló, com si...

Revista El Compàs

Revista El Compàs

La Junta de l'AMPA ha decidit editar aquest any la revista de l'Escola en format virtual. Juntament amb l'Escola, hem preparat una revista en format pdf, plena d'enllaços, que us convidem a clicar i visitar per veure què han fet els nostres fills i filles aquest curs...

First Lego League

First Lego League

El passat dia 29 de febrer el grup Under Construction, de l'extraescolar de robòtica de 2n d’ESO, va participar en la competició de la First Lego League amb seu a Lleida. En aquesta competició el grup va quedar subcampió, classificant-se per a la final espanyola, que...

Entrega xec 1r Batxillerat

Entrega xec 1r Batxillerat

AMPA ha fet entrega d'un xec als alumnes de 1r de Batxillerat en reconeixement a la col·laboració en la passada Festa Esportiva i Sopar de Final de curs. Aquesta aportació contribuirà a finançar el seu viatge de final de curs a Itàlia. Moltes gràcies i bon...

0
El meu cistell