ACTIVITATS ORGANITZADES PER L’AMPA

Tallers i xerrades per pares

Xerrades i tallers organitzades per l’AMPA de diferents temes.

Club de lectura

El Club de Lectura Montagut el formen un grup de persones que llegeixen al mateix temps un llibre i participen en trobades per comentar-lo i intercanviar impressions i opinions.

Com m’hi puc apuntar?

Els pares i mares que estiguin interessats, agrairíem que ens ho comuniquessin mitjançant el formulari de Contactar, amb les vostres dades (Nom, adreça de correu electrònic i telèfon) el més aviat possible. Ens posarem en contacte amb vosaltres per preparar la primera trobada on explicarem el funcionament del Club de Lectura i presentarem la llista de llibres per triar una primera lectura.
Animeu-vos!!!

Activitats esportives

Un any més, l’AMPA organitza activitats per a mares i pares on tots hi esteu convidats/des.

Futbol pares

Els pares juguen a futbol tots els dimarts durant el curs escolar a les 21.00h, al camp de sorra de l’Escola Montagut.
A final de curs s’organitza un sopar a les pròpies instal·lacions de l’Escola on hi estan convidades les famílies que durant el curs escolar han participat en aquesta activitat esportiva.
Per a més informació feu servir el formulari de contacte.

Funky mares

Les mares es troben cada dilluns i dimecres per dur a terme classes de ball de la modalitat Funky, en les instal·lacions de l’Escola Montagut.
Els horaris són de 20:30 a 21:30.
Per a més informació feu servir el formulari de contacte.

Espectacles i festes de l’esport

Festival de dansa

El festival de dansa és un acte que es celebra a final de curs, que organitza íntegrament l’AMPA de l’Escola Montagut i que reuneix a l’escenari de El Casal a tots els cursos que durant l’any han participat en la extraescolar de dansa.
En aquest festival s’hi mostren diferents coreografies que l’alumnat ha assajat durant el curs. També s’hi pot apreciar la feina feta a l’apartat de vestuari i maquillatge, i els forts llaços que es creen, a pesar de la diferència d’edat, entre totes les participans en aquest espectacle.

Festa esportiva

La festa esportiva és un esdeveniment que any rere any organitza l’AMPA Escola Montagut en el qual tots els vostres fills/es participen i vosaltres, els pares i les mares, també hi esteu convidats, ja sigui jugant o animant els vostres fills/es. Ja sabeu com és d’important per a ells veure com participeu en activitats de l’escola.
Se celebra al finalitzar el curs, dissabte al matí, i s’hi programen tot d’activitats i esports en els quals poden participar tota la família.
Hi ha servei de bar on es serveixen entrepans i begudes refrescants per fer més amena l’espera entre activitat i activitat, i també es contracta un servei d’ambulància que és per no fer-se servir però que per si un cas és menester, es té a mà.

Sopar fi de curs

Aquesta és una trobada que es duu a terme el mateix dissabte que es celebra la festa esportiva, i que reuneix al pati de l’escola a partir de les 21h a totes les famílies que desitgin apuntar-s’hi.
Els alumnes de P3, P4 i P5 disposen de sopar específic per a ells a les aules de parvulari, amb monitors que en tenen cura i grup d’animació que els fa ballar fins que el sopar de pares i mares s’ha acabat.
Així mateix, us recordem que el comportament i actuació de l’alumnat, que hauran de venir indispensablement acompanyats d’un adult, és responsabilitat de les famílies i que gràcies a la col•laboració de tots esperem sempre que gaudiu de la vetllada.

Darreres notícies

Estada de gimnàstica rítmica

Estada de gimnàstica rítmica

Aquest estiu, com a novetat, el Club Rítmica Vilafranca, el Club Rítmica Sant Sadurní i l'Escola Rítmica Montagut organitzen unes estades de gimnàstica rítmica. Durant 7 dies, els nens i nenes que hi participin s'instal·laran a la casa de colònies El Molí de la Riera,...

Trofeu Portablava rítmica

Trofeu Portablava rítmica

Les gimnastes de l’Escola Rítmica Montagut participaran aquest diumenge 14 de març al Trofeu Potablava, en format online, organitzat pel Club Pratenc, en la categoria Cadet B. Aquest divendres 5 de març es va fer la gravació de les participants al Nou Pavelló, com si...

Revista El Compàs

Revista El Compàs

La Junta de l'AMPA ha decidit editar aquest any la revista de l'Escola en format virtual. Juntament amb l'Escola, hem preparat una revista en format pdf, plena d'enllaços, que us convidem a clicar i visitar per veure què han fet els nostres fills i filles aquest curs...

First Lego League

First Lego League

El passat dia 29 de febrer el grup Under Construction, de l'extraescolar de robòtica de 2n d’ESO, va participar en la competició de la First Lego League amb seu a Lleida. En aquesta competició el grup va quedar subcampió, classificant-se per a la final espanyola, que...

Entrega xec 1r Batxillerat

Entrega xec 1r Batxillerat

AMPA ha fet entrega d'un xec als alumnes de 1r de Batxillerat en reconeixement a la col·laboració en la passada Festa Esportiva i Sopar de Final de curs. Aquesta aportació contribuirà a finançar el seu viatge de final de curs a Itàlia. Moltes gràcies i bon...

0
El meu cistell