Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Xerrada per famílies – Fomentar la lectura

març 13 @ 6:30 pm - 8:00 pm

Saber llegir (descodificar) textos i gaudir d’autonomia lectora són accions diferents. Arribar a gaudir de la lectura requereix, sovint, córrer una cursa de fons. Dosificar-se i no retirar-se.

De quina manera podem acompanyar els nostres infants en aquest camí tan fàcil d’abandonar? Quins criteris podem seguir per ajudar-los a seleccionar llibres? Quines estratègies estan al nostre abast per gaudir de la lectura i recolzar-los en la construcció d’hàbits lectors sòlids i perdurables?

Aquestes i d’altres són les qüestions que tractarem amb la Judith Navarro de PetitaCompanya en la propera xerrada per famílies el dia 13 de març a les 18:30 a la Biblioteca de l’escola Montagut. Destinada especialment als alumnes de cicle inicial i mitjà, la xerrada és oberta a tothom. Hi haurà servei d’acollida.

Breu currículum professional de la Judith: Mediadora en el voment de la lectura especialitzada en LIJ, docent i narradora oral. Màster en Biblioteca escolar i Promoció de lectura per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on ha col·laborat com a professora associada de Didàctica de la literatura a la Facultat d’educació, infantil i primària. Curadora del Festival literari Món Llibre des de 2023. Com a mediadora, desenvolupa la seva tasca amb nadons, infants, adolescents i les seves famílies, acompanyant-les en la seva construcció d’hàbits lectors sòlids i perdurables. Assessora llars d’infants, escoles i famílies sobre la importància de la lectura, com dur a la pràctica estratègies per implementar hàbits lectors sòlids i altres aspectes relacionats amb la LIJ.

Us esperem a totes i tots!

Mostra els detalls

Data:
març 13
Hora:
6:30 pm - 8:00 pm
0
El meu cistell