El passat dimarts 12 d’abril es va realitzar la tercera trobada acadèmica del Club de Lectura Montagut al Bar l’Artesà per comentar la novel·la “Carta d’una desconeguda” de Stefan Zweig amb la participació d’una desena de lectors/res. La història arranca amb una carta escrita per una desconeguda adreçada al seu amor clandestí, un novel·lista narcisista i seductor, en la qual li desbrossa la seva obsessió malaltissa i el seu amor incorruptible obtenint a canvi l’oblit més cruel i decebedor a tal punt que fins i tot quan li és desvetllada la seva identitat tan sols és reconeguda pel lector que s’ha mantingut expectant, pacient i impotent.

La trobada ha estat acompanyada d’un breu recital poètic inesperat i d’obsequis diversos relacionats amb la lectura. Tota una nova experiència a recordar que dóna sentit al que deia H.C. Brumana: “llegir no és matar el temps, sinó fecundar-lo”.

0
El meu cistell