El passat diumenge 3 d’abril va tenir lloc a Vilafranca la 1ª fase de conjunts de Gimnàstica Rítmica, on l’Escola Montagut va participar amb 4 conjunts.

La categoria prebenjamí, conjunt que debutava aquest any  estava format per Gina Devant, Emma Martin, Abril Monteagudo, Lali Romeu i Carla Segura, després de fer un exercici molt dinàmic i ben conjuntat van aconseguir pòdium amb el 3r lloc.

En la categoria benjamí, Mireia Filella, Naroa Ibáñez, Anna Mitjans, Martina Padilla i Mar Sagarra, van fer un elegant exercici de mans lliure, molt ben executat.

En les categories aleví i infantil van competir amb aparell. En la categoria aleví, el conjunt format per, Abril Bosch, Mariona Puig, Núria Roca, Marina Sánchez i Mònica Sánchez van fer un exercici de tres cèrcols i dues mans lliures, cal destacar que és el seu primer any d’aperell,i  tot i que s’ha de millorar, el van defensar prou bé.

I en la categoria infantil  el conjunt format per Aina Amadó, Regina Boada, Silvia Freixes, Martina Rubires i Èlia Sánchez, amb tres cèrcols i dues masses van defensar un exercici molt dinàmic i ple de dificultats.

Les animem a totes a seguir entrenant amb les mateixes ganes i il·lusió per a la pròxima competició del proper diumenge 17 d’abril.

0
El meu cistell