Un any mes, els alumnes de Batxillerat, ESO i alguns alumnes de primària, en total uns 115 alumnes de l’escola, el passat dissabte 16 d’abril, varen participar a la 7ª edició del JOVErd , concurs de castells on hi participes joves dels centres educatius de secundària de Vilafranca i la comarca i que organitza els Castellers de Vilafranca.

Va ser una diada molt competida però a la vegada amb molt bon ambient entre tots els participants, gràcies a la bona organització dels Castellers de Vilafranca.

Els alumnes de l’escola, tot i que no podem competir amb quantitat , sobre tot pel que fa les dues rondes de pilars, que suma més punts qui en fa més, si que varem estar al màxim nivell en les rondes de castells, aconseguir descarregant els de màxima puntuació, el pilar de 5 amb folra i el 3 de 5 aixecat per sota.

Per Això felicitem l’esforç i treball de tots els alumnes que hi van participar, i sobre tot el grup de la tècnica format per el Pere Regull, Pau Rosich i Jaume Pauné.

0
El meu cistell