El passat dia 28 de Febrer es va celebrar al Vendrell la competició de la First Lego League(FLL). En total competien 20 equips de diferents escoles. De l’escola Montagut van participar 3 equips: “Trek-Kings Montagut” (assignatura curricular de 2on d’ESO) , “Tecnos Montagut Vilafranca” (extraescolar de 5è de primària) i “Els increïbles de la Granja” (extraescolar de 4art de primària) . D’aquests grups 2 van ser premiats:

L’equip “Trek-Kings del Montagut” va obtenir reconeixement al comportament del robot, mentre que l’equip “Els increïbles de la Granja” va rebre el premi als valors FLL.

La competició consta de dues parts: La primera es tracta del joc del robot on els equips disposen de tres intents de 2 minuts i mig per tal de realitzar les màximes missions possibles i obtenir el millor balanç de punts. La millor puntuació obtinguda en les tres rondes serà la puntuació final de l’equip. La segona part és una exposició realitzada per tots els membres de l’equip davant d’un jurat i el públic assistent. En aquesta exposició han d’explicar un projecte científic lligat a la temàtica de la competició. Un cop acabada l’exposició el jurat planteja preguntes a l’equip sobre l’exposició, el disseny del robot que han fet i a més els planteja un repte que han de solucionar al moment. El repte plantejat és per comprovar com treballen en equip per a solucionar-ho.

El repte d’aquest any era el Trash-Trek, aquest tracta del reciclatge i la reutilització de materials. Cada any la casa Lego proposa un nou repte amb una nova temàtica, el qual és el mateix per a tot el món. Aquesta competició es celebra a uns 80 països i la xifra actual de participació supera els 200.000 nens i nenes.

Des de l’AMPA volem felicitar als equips de l’escola que han participat en la competició i animar-los a seguir participant.

0
El meu cistell