Aquest estiu, com a novetat, el Club Rítmica Vilafranca, el Club Rítmica Sant Sadurní i l’Escola Rítmica Montagut organitzen unes estades de gimnàstica rítmica. Durant 7 dies, els nens i nenes que hi participin s’instal·laran a la casa
de colònies El Molí de la Riera, a Sant Pere de Torelló.
Durant la seva estada, els i les gimnastes milloraran les seves capacitats físiques i la tècnica de gimnàstica rítmica, tant corporal com d’aparell. A més, també es realitzaran activitats relacionades amb el món de la dansa i el lleure.
Les Estades de Gimnàstica Rítmica seguiran els criteris generals per a l’organització de l’activitat de colònies establerts per la Generalitat de Catalunya, en el context d’excepcionalitat derivats de la pandèmia del Covid-19.

Per més informació podeu consultar aquest document: https://drive.google.com/file/d/1yWTuJC4qAPm8IxnYlrgTChPIvveCERJp/view?usp=sharing

Butlleta d’inscripció: https://drive.google.com/file/d/1G6Rvt0H-706b-hd2Xa-WZRr3JJH7sDwn/view?usp=sharing

0
El meu cistell