Aquest diumenge 5 de Març s’ha celebrat la tercera Jornada de Gimnàstica Rítmica Individual al pavelló de la Gamba a Vilafranca del Penedès.

Felicitem a totes les noies de l’escola Montagut i especialment a la Queralt Roca que ha obtingut una primer lloc a la categoria d’infantil B i la medalla d’or d’aquesta categoria en la classificació general, la Marina Sánchez que ha obtingut un segon lloc en la categoria Aleví B i a l’Èlia Sánchez que ha rebut la medalla de bronze en aquesta categoria en la classificació general.

Moltes felicitats a totes i molta sort en la propera competició de Gimnàstica Rítmica conjunts el proper 26 de Març, que es celebrarà al mateix Pavelló de la Gamba.

[av_gallery ids=’778,779,780′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

0
El meu cistell