El proper 21 de febrer a les 18 hores es farà una reunió informativa pels pares que tenen fills a teatre per explicar-los el que treballen a les classes.

1.Presentació.

El motiu d’aquesta reunió és, bàsicament, informar als pares i a les mares dels alumnes de teatre el que treballem a les classes. Parlarem tant de la metodologia de treball com dels exercicis que es fan a classe. Tanmateix dedicarem una estona a parlar sobre la mostra de teatre d’enguany.

 

2. Mètode d’ensenyament.

El mètode que seguim a les classes és una adaptació del “Mètode de les accions Físiques”. Aquest mètode va ser creat pel conegut pedagog teatral Konstantin Stanislavsky a finals del segle XIX, i és l’evolució del seu treball. En molts llocs, sobretot en escoles d’art dramàtic, se’l coneix també com el “segon mètode Stanislavsky” ja que tal i com he dit abans és el resultat de l’evolució de  la seva primera metodologia coneguda com “Mètode de la memòria emocional” o “El primer mètode de Stanislavsky”.

Com passa en tots els aspectes de l’ensenyança, el mètode de les accions físiques ha anat evolucionant i adaptant  a les noves tendències i demandes.

3. Què treballem a les classes?

 1. Presència.
 • Consciència escènica.
 • Domini de l’espai.
 1. Expressió corporal:
 • Conèixer el nostre cos.
 • Caracterització corporal.
 • Emocions.
 • Creació de personatge.
 1. Veu:
 • Projecció de la veu.
 • Dicció.
 1. Improvisació:
 • Improvisacions impures.
 • Improvisacions pures.
 1. Teoria i aspectes tècnics.
 1. Mostra de teatre.
 2. Torn de preguntes.

 

 

0
El meu cistell