El passat  21 de Febrer a les 18 hores en Xavi Tarda ens va reunir per fer-nos una explicació de en que consisteixen les classes de teatre. Va parlar tant de la metodologia de treball com dels exercicis que es fan a classe. Així com sobre la mostra de teatre d’enguany.

Mètode d’ensenyament:

El mètode que seguim a les classes és una adaptació del “Mètode de les accions Físiques”. Aquest mètode va ser creat pel conegut pedagog teatral Konstantin Stanislavsky a finals del segle XIX, i és l’evolució del seu treball. En molts llocs, sobretot en escoles d’art dramàtic, se’l coneix també com el “segon mètode Stanislavsky” ja que tal i com he dit abans és el resultat de l’evolució de  la seva primera metodologia coneguda com “Mètode de la memòria emocional” o “El primer mètode de Stanislavsky”.

0
El meu cistell