A l’Escola de Futbol Montagut gaudim d’un equip de categoria cadet que disputa la competició de Segona Divisió de la Federació Catalana de Futbol. Aquest fet és un honor i una responsabilitat per a la nostra escola. És un honor perquè som l’únic equip d’aquest nivell format a partir d’alumnes d’una escola, ja que la resta d’equips amb qui competim, i ho fem en un alt nivell, són clubs de futbol formats a partir de jugadors provinents de moltes escoles. Per defensar aquest honor amb responsabilitat, aquest equip està entrenat pels entrenadors més formats de l’escola, i disposa de les millors instal·lacions esportives per a realitzar els entrenaments i els partits.

Us informem d’aquest fet perquè necessitem algun jugador més per tenir una plantilla més completa, i volem que aquest siguis tu. A l’EF Montagut t’oferim bons entrenaments, un bon nivell de competició, però sobretot un clima de grup on tothom hi participa i és necessari.

L’equip cadet de l’escola entrena de 17:30h a 19:30 els dimecres i els divendres, a la Zona Esportiva de Vilafranca, i els partits que es disputen el nostre camp són els dissabtes a les 10:30h.

Si esteu interessats en entrar a formar part del nostre equip o voleu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del següent contacte:

Eric Senabre Marchán, 699 820 114.
Coordinador de l’EF Monatgut.

0
El meu cistell