Com cada any l’AMPA s’encarrega de la distribució de llibres de text nous. Avui dia 28 de juny s’obre la botiga de venda de llibres per al curs 2016/17. L’enllaç a la mateixa el trobareu a botiga.ampamontagut.cat. La botiga restarà oberta fins el proper dia 12 de juliol de 2016. En el document adjunt trobareu les instruccions corresponents.

Respecte a la reutilització de llibres per al curs vinent inclou diversos llibres des de 1r de Primària fins a 4t d’ESO. Via correu electrònic us vam fer arribar la quota corresponent a la utilització dels mateixos,  així com el decàleg d’ús. Circular que podeu trobar en aquesta mateixa web en una propera notícia.

[av_button label=’Instruccions’ link=’manually,http://ampamontagut.cat/wp-content/uploads/2016/06/llibres.pdf’ link_target=” size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue84f’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

0
El meu cistell