Dissabte al vespre , després d’una magnífica matinal amb la Festa Esportiva, vam gaudir d’un increïble Sopar de final de curs.

Enguany hem batut tots els rècords d’assistència, vàrem ser més de 850 sopant alhora. Un èxit de participació i organització, que no hauria estat possible sense la col·laboració de mares i pares en el muntatge i desmuntatge del mateix, així com dels alumnes de 4t d’ESO que es van multiplicar en multitud de tasques. Sense tots ells i elles, i la sempre necessària col.laboració del Sr. Olivella, l’organització i el desenvolupament del sopar era del tot  impossible.

Des de la Junta de l’AMPA volem agrair la seva col·laboració. Bon final de curs.

[av_gallery ids=’592,593,590′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

0
El meu cistell