Us recordem que aquest proper 21 de juny es celebrarà el tradicional Festival de Dansa que cada any organitza l’AMPA Escola Montagut i que reuneix a l’escenari del Teatre Casal de Vilafranca a tot l’alumnat que durant el curs escolar ha participat a l’extraescolar de Dansa.

Com l’any passat, l’espectacle constarà d’una única sessió que començarà a les 19:15. Les portes s’obriran a partir de les 19:00, aproximadament.

Com l’any passat, i per evitar els tradicionals problemes d’esperes i cues a l’hora d’entrar al Teatre Casal, s’ha acordat que les entrades a l’espectacle siguin numerades. La fórmula que des de la Junta hem acordat és que el grup de famílies que l’any passat van ser les últimes a comprar les entrades, enguany siguin les primeres, les primeres que siguin les segones, i les segones que siguin les terceres, segons la inicial del primer cognom de l’alumne/a que participi a l’espectacle. Les entrades les podeu sol·licitar a secretaria i es cobraran en efectiu en el moment de l’entrega (preguem que porteu l’import exacte per agilitzar l’entrega).

Degut al gran volum de nenes que aquest any fan Dansa, hem hagut de modificar el nombre d’entrades per família.

Les famílies que tinguin un fill/a a l’extraescolar de Dansa disposen de 2 entrades gratuïtes i en poden comprar fins a 3 més a un preu de 3 euros cada una. Les famílies nombroses en poden comprar fins a 1 més.

Inicial del 1r. cognom de l’alumne/a que participa a l’espectacle, de la A a la H: 14 de juny
Inicial del 1r. cognom de l’alumne/a que participa a l’espectacle, de la I a la O: 15 de juny
Inicial del 1r. cognom de l’alumne/a que participa a l’espectacle, de la P a la Z: 13 de juny

HORARI DE VENDA: De 9:00 a 10:00 i de 15:00 a 17:00

Durant aquests dies només podran comprar entrades les famílies amb fills/es que participin a l’extraescolar de Dansa. Les entrades que sobrin es posaran a la venda el 16 i 17 de juny, per a tothom. El dia del festival, si n’han sobrat, es posaran a la venda a les instal·lacions del Teatre Casal.

No es poden triar els seients. Les entrades es vendran per rigorós ordre numèric, començant per les files davanteres de platea, seguint amb els seients del segon pis i finalitzant amb les llotges laterals.

El preu de l’entrada és de 3 euros. Les famílies que tinguin un fill/a a l’extraescolar de Dansa disposen de 2 entrades gratuïtes i en poden comprar fins a 4 més a un preu de 3 euros cada una. Les famílies nombroses en poden comprar fins a 2 més.

Qualsevol dubte que sorgeixi us podeu adreçar via correu electrònic a l’adreça:

extraescolars@ampamontagut.cat

0
El meu cistell