El passat dijous 5 de maig, amb motiu del Dia Mundial de la higiene de mans, un grup d’alumnes de l’escola varen participar en el programa d’activitats de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

El grup d’alumnes de rítmica de l’escola Montagut, a l’arribar a l’Hospital, van rebre una breu formació de la tècnica del rentat de mans per part d’un infermera higienista. Al acabar, les noies van fer una coreografia en diferents espais de l’Hospital davant dels metges, infermeres i alguns pacients de l’hospital. En la coreografia anaven mostrant els diferents moviments de la tècnica de rentat de mans.

[av_gallery ids=’440,441,442′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

[av_video src=’http://www.ampamontagut.cat/video/mans.mp4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

0
El meu cistell