El passat 29 d’abril, a les places de La Vila i  Jaume I de Vilafranca van tornar a ser escenaris d’una nova edició del Dia Internacional de la Dansa, una efemèride internacional que commemora el naixement de Jean-Georges Noverre, considerat el creador de la dansa moderna.

Les dues places es varen omplir de ballarines de totes les escoles de dansa de Vilafranca i l’Escola de Dansa del Montagut també hi va ser present amb els tres grups de rítmica i el grup de hip-hop de 2n d’ESO.

Un any més va ser un èxit pel mon de la dansa, on es van veure tot tipus d’estils.

[av_gallery ids=’434,435,437,436,433′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

0
El meu cistell