L’AMPA de l’Escola Montagut organitza un concurs de fotografia. Aquest concurs consisteix en la publicació de fotografies de primers plans de l’escola, d’elements singulars, d’espais, d’objectes, d’elements naturals, detalls, fragments o perspectives inèdites de l’escola, a través de l’aplicació Instagram o per correu electrònic. Amb les imatges rebudes, es configurarà un collage a partir del qual s’elaborà la portada del número d’enguany de la revista «El Compàs del Montagut». Poden participar-hi tots els alumnes de 1er a 4rt curs de la ESO i de Batxillerat del l’Escola Montagut. Per fer l’enviament de les fotografies caldrà ser usuari de l’aplicació Instagram, seguir el compte @ampamontagut i etiquetar les fotografies amb el hashtag #ampamontagut.

També s’ofereix la possibilitat d’enviar les fotografies mitjançant el correu electrònic a info@ampamontagut.cat. Es premiaran tres fotografies:

  • El 1r premi: Val regal per valor de 30 € en llibres i/o material escolar i publicació de la fotografia en una posició destacada dins del collage de la portada de la revista «El Compàs del Montagut».
  • El 2n premi: Val regal per valor de 30 € en llibres i/o material escolar.
  • El 3r premi: Val regal per valor de 30 € en llibres i/o material escolar.

[av_button label=’BASES DEL CONCURS’ link=’manually,http://ampamontagut.cat/wp-content/uploads/2016/05/concurs-fotografia.pdf’ link_target=” size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue84b’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

0
El meu cistell